Få mest mulig ut av plassen på det lille badet ditt.

PAVIA white

11 909,-

Det kan være vanskelig å innrede det lille badet ditt slik at du både har plass til alt du trenger og fortsatt har de personlige detaljene. Men med de riktige baderomsmøblene kan du få mest mulig ut av den lille plassen. Og det trenger ikke å koste en formue.

Dra nytte av plassen du har.

Jo mindre badet er, jo mer kreativ må du være for å finne plass til de tingene du ikke kan klare deg uten. Vi anbefaler kompakte, veggmonterte baderomsmøbler med innebygd vask og rene, hvite overflater som er enkle å holde rene. På denne måten gjør du optimal bruk av «bortkastet plass» under vasken.

Hvis du kan, kan du velge et litt bredere baderomsskap med oppbevaringsplass ved siden av vasken, slik at du har et naturlig sted for håndsåpe og tannbørster og kanskje til og med en av de plantene som så ut til å formere seg de siste par årene.

MILK white

4 726,-

Tre tips til det lille badet ditt.

Få flere tips og triks til badet her.
— Tips 1 -- skuffer og skap.

Del opp skuffer og skap med vakre og funksjonelle innsatser for å utnytte plassen fullt ut.

— Tips 2 -- tilbehør.

Fremhev stilen din med vakre kurver og krukker, som du også kan bruke til nødvendigheter som bomullspinner, såpe, tannbørster eller toalettpapir.

— Tips 3 -- hold det enkelt.

Hold det lille badet enkelt og uten for mange gjenstander som tar opp plass og får det til å virke overfylt.

Farger som skaper en følelse av plass

Du kan gjøre mye ved å holde det lille badet ditt i lyse farger. Dette åpner opp ting og gir en lys og romslig stil. Lys, ren hvit er åpenbart, men du kan også male veggene i en annen lys eller naturlig nyanse for å få mest mulig ut av lyset og for å få det til å føles romsligere. 

VEDA white

7 416,-

Speil, speil på veggen der.

Ingenting lurer øyet så mye som speil når målet er å få et rom til å virke større. Heng et stort speil over vasken – helst fra vegg til vegg om mulig – og du vil umiddelbart føle forskjellen. I tillegg til at rommet virker større, har et stort speil den fordelen at flere personer kan bruke det samtidig.

Valget av speil kan også brukes til å gi badet ditt et personlig preg. Skal speilet være firkantet eller rundt? Med små dekorasjoner? Med en ramme eller helt minimalistisk? Du kan også velge et smart speilskap, som gir ekstra oppbevaringsplass på et lite bad – for tannbørste, medisiner og andre små nødvendigheter.

NOLIAM white

4 987,-

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.