En grunnleggende veiledning til å friske opp badet

Alle bør ha et bad som det er verdt å tilbringe tid på. Og du kan – til og med basert på det badet du har. Vi har et bredt utvalg av inspirerende elementer for å få deg til badet versjon 2.0. Her er en veiledning til de tre viktigste tilnærmingene.

Alle hjem er bygget med bad, men etter vår erfaring drømmer de fleste om å forbedre det de har. Den vanligste årsaken er at badene er bygget for funksjon og nødvendighet – når de kan være sentrum for avslapning og velvære, noe som gjør at du føler deg helt ny hver morgen. Og de er også ganske sosiale: de fleste bad er et skjæringspunkt for familielivet om morgenen når alle pusser tennene og gjør seg klar for dagen. Det bør være et rom verdt å tilbringe tid i. Så hva er de viktigste hensynene som må tas for å hjelpe deg med å komme dit?

Omfanget av det nye badet ditt

Et eksisterende bad er litt av en utfordring å fornye fordi det ble bygget for å møte de strenge byggeforskriftene som gjelder for våtrom. Regelverket må fortsatt følges nøye, men ganske ofte blir moderne, enda strengere forskrifter gjeldende i visse situasjoner – generelt når endringer er betydelige. Det er likevel viktig å huske at alle drømmene dine er mulige, de trenger bare den rette planen. Start med å bestemme omfanget av prosjektet ditt:

 1. Oppussing
 2. Ny design
 3. Ombygging

Ominnred etter ditt eget ønske

Hvis en oppussing er omfanget av planen din, foreslår vi at du tar utgangspunkt i din egen inspirasjon, din personlige stil og smak for å matche. Vi sier det fordi vi har et omfattende utvalg av baderomstilbehør, belysning og oppbevaringsløsninger som kan passe til alle slags baderomsmiljøer og bli gnisten til en ansiktsløftning for badet. En liten endring kan utgjøre en stor forskjell. 

 • Begynn med nye grep eller håndtak på møblene
 • Ta en titt på våre nye moderne alternativer for baderomsbelysning
 • Bli inspirert av baderomstilbehøret vårt – alt med design og funksjonalitet som gir nytt liv til badet ditt.

Det er mange måter å komme i gang på, og du kan kombinere dem alle i din egen personlige stil. Når det gjelder installasjon av disse elementene, kan du stole på at vi gir deg klare instrukser om hva du kan gjøre selv og hvor du må involvere en proff.

Tenk nytt på badet ditt med dansk design

Når du introduserer dansk design på badet ditt, kan du få et nytt perspektiv på en ekte måte – selv innenfor rammen av det eksisterende rommet, og uten å flytte noen av de store tingene, som rør eller stikkontakter. Årsaken er at den minimalistiske estetikken til baderomsmøblene våre har så mye funksjonalitet integrert at det kan frigjøre plass eller gi ekstra oppbevaring på badet ditt. Et veggmontert skap med integrert vask i elegant dansk design frigjør gulvplass samt luftstrøm og gjør at eksisterende gulv- og veggflater kommer til sin fulle visuelle rett.

 • Revurder hyllene dine med superorganiserte skuffer som frigjør veggene og har plass til alt du trenger – akkurat der du trenger det: foran speilet
 • Revurder speiloppsettet med en integrert vask som visuelt flyter direkte inn i benkeplaten
 • Hvis du liker å gjøre ting selv, kan du velge å montere store deler selv, men du vil sannsynligvis trenge autoriserte proffer for tilkobling av rør og elektrisitet.

Bygg deg om til et helt nytt bad

Mange baderomsdrømmer er inspirert av bilder i tidsskrifter av et frittstående badekar eller en regndusj, fabelaktig nytt materiale til vegger eller gulv som marmor eller fliser. Vi tilbyr ikke komplette renoveringer av bad, men vi garanterer at baderomsmøblene og tilbehøret vårt vil se enestående ut sammen med det nye badet ditt.

Når du imidlertid faktisk åpner en overflate i et våtrom, eller bestemmer deg for å flytte et tilkoblingspunkt for avløpet bare litt, blir det til et ombyggingsprosjekt som krever involvering av autoriserte spesialister. 

Dette bør ikke stoppe drømmen din – men vi råder deg til å planlegge spesielt for det:

 • Finn ut nøyaktig hva du vil, ta deretter kontakt med de aktuelle spesialistene for en oversikt over forskriftskrav
 • Så dra full nytte av de dyktige håndverkere du vil trenge – og for å unngå overraskelser når det gjelder overskridelser for både tid og kostnader
 • I alle tilfeller hjelper kjøkkenekspertene våre deg gjerne med å utvikle planen din 


Spørsmål og svar

Vi får mange spørsmål om spesifikke bad og drømmer, og de erfarne konsulentene våre hjelper deg gjerne og svarer på de spesifikke spørsmålene dine – men her er noen av de vanligste spørsmålene.