Planlegg veien til et nytt bad

PAVIA white

12 378,-

Det vil bli lekkert. Det vil ha et personlig preg. Det vil være en stor forbedring sammenlignet med dagens bad – men bare hvis du tar deg av planleggingen. Vi går raskt gjennom hva som må til for å planlegge – og hvordan du kan bruke dyktige fagfolk på badet ditt på best mulig måte.

Hvilken type planlegger er du? Når inspirasjon og virkelighet forenes, får vi en plan. Men begge er avhengig av hverandre, og det er mulig å starte i begge ender. Det er mange måter å planlegge badet ditt på, enten du baserer det på inspirasjonsbasert planlegging eller en mer ambisiøs planlegging. Din måte å planlegge et nytt bad på, er like god som noen. Det som er viktig, er å ha en plan og starte med det grunnleggende. Finn mye inspirasjon, fra hvor som helst, og ha det gøy når du skal ta livskvaliteten til nye høyder med et nytt bad.

Inspirasjonsbasert planlegging

Hvis du har et talent for innredning, styres du mest sannsynlig av det visuelle. Du ser planen når den kommer til live, og du vil selvsagt finne mye inspirasjon her på disse sidene, spesielt om du skal gjøre om på badet over en helg. Vi har mange baderomsmøbler og vasker du kan installere selv, og det følger med nøyaktige instruksjoner for dem alle.

Se utvalget av baderomsmøbler

MANO sera

18 893,-

Ambisiøs planlegging

Hvis du vil gå enda mer i dybden og kanskje utfordre de fysiske begrensningene på badet, er det viktig å unngå overraskelser. Finn inspirasjon og snakk med fagfolkene i den lokale Kvik-butikken, så hjelper de deg å komme i gang med planlegging og budsjett.

De viktigste begrensningene i et baderomsprosjekt er de tingene som kan virke umulige å endre, som vegger, gulv og rørleggerarbeid. 
Men det som er umulig nå, kan være mulig senere. Og siden det virkelige målet er å realisere drømmen din, skylder du deg selv å snakke med fagfolk for å se hva som er mulig. Her er en lenke til en oversikt over hva du kan gjøre selv og hva du ikke kan gjøre selv.

Invester i planen din. Hvis du har en hemmelig drøm for en større oppussing, bør du ta valg allerede nå som vil få deg nærmere mot planen om Bad 2.0, som å flytte på avløp eller en vegg.

MANO white

25 551,-

Du skal være klar over begrensningene, men du skal ikke la dem stoppe deg!

Ingen liker begrensninger, men når det gjelder bad, er det tre viktige ting som må tas med i planen:

  • Byggeforskrifter
  • Konstruksjon
  • Personlige begrensninger

Klikk her for å få en nyttig oversikt over hva byggeforskriftene sier om hva du kan endre eller installere på egen hånd, og hva som krever dyktige fagfolk. Det er en del ting du kan gjøre selv, og det kan være ganske inspirerende hvis du liker å gjøre ting selv. Det er selvsagt også viktig å vite for planleggingen sin del.

Når det gjelder begrensninger knyttet til konstruksjon, kan det være lurt å få råd fra en arkitekt eller en ingeniør.

Personlige begrensninger er ofte jokeren. Det er lett å overvurdere hva du kan gjøre på fritiden, og som vil være tilstrekkelig estetisk.

Se etter inspirasjon overalt

Sjekk ut smarte løsninger hos vennene dine, oppsøk varemesser, bla i interiørmagasiner, bli inspirert på det neste hotelloppholdet eller surf på Pinterest. Det er mulig å finne inspirasjon overalt. Se etter en atmosfære, en dekorasjonsstil eller en teknisk løsning som vil fungere for prosjektet. Deretter kan du gi det liv med hjelp fra en av våre erfarne interiøreksperter på den lokale Kvik-butikken.

Start med det grunnleggende

Studer badet ditt fra vegg til vegg og gulv til tak, og spør deg selv: Hva er det som ikke kan endres? Deretter kan du tenke fritt om resten. Hva står i veien for drømmen din? Og hvilke deler spiller fortsatt en rolle? Vi i KVIK har forslag til alt du ønsker å endre, men sluttmålet vil alltid være drømmen din. Det kan være overraskende måter å komme dit på, og noen kan kreve mindre endring enn du kanskje tror. Du kan komme langt med en ny vask og baderomsmøbler, et større speil og en god belysning. 

se mer

PAVIA white

12 378,-

Bruk våre eksperter

Dialogen med kjøkken og baderomseksperten kan fungere som en realitetsorientering og minne deg om at du enkelt kan få et stilig rom uten at du må velge de dyreste og mest avanserte løsningene for alt.

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.

Her er noen få eksempler på baderomsdesign fra oss i Kvik

Se alle baderomsdesign