Tips for å få mest mulig ut av det lille badet ditt

PAVIA white

12 378,-

Hvis du har et lite bad, følg med! Et lite bad, minibad eller et smalt bad kan være en stor utfordring, spesielt hvis du skal klemme inn en hel familie hver morgen. Men selv om du har mer enn ett, er det viktig å forstå alternativene dine når du designer et lite bad nummer to, og få mest mulig ut av plassen din.Generelt er det to måter å få inspirasjon til et lite bad på – den organiseringsfokuserte måten og den kreative måten. Vi anbefaler at du følger begge.

Dansk design er grunnleggende snill mot små bad

Vi blir ofte spurt: hvor finner jeg baderomsmøbler i små størrelser?

Organiseringsveien – til ledig plass

Selv om du kan finne minihyller, minivasker og miniskap, er trikset med intelligent organisering ofte en enda bedre løsning. Hvorfor ikke organisere baderomsbehovene dine rundt ett enkelt baderomsmøbel – det perfekte baderomsskapet? Oppbevar alle baderomsartikler og dingser i en romslig skuff – akkurat der du trenger dem. Se baderomsskapene våre her.

 En integrert vask inspirerer til orden

Når et veggmontert skap har en integrert vask, vil du føle at du har massevis av plass – selv på det lille badet ditt. Og fordi skaptoppen er bare vask, blir du naturligvis inspirert til å ikke la ting ligge igjen overalt. Se utvalget vårt av integrerte vasker her.

MILK white

4 725,-

Hva er de beste visuelle triksene for små bad?

Det er noen prinsipper du bør kjenne til. Velg gjerne kreativt mellom dem – eller prøv dem alle.

Et lite bad vokser i helt hvitt ...

Denne optiske illusjonen fungerer også med andre lyse farger – som grå. Og beklager, vi selger ikke maling, men hvis vi gjorde det, ville det være i mange nyanser av hvitt og grått fordi det passer så perfekt sammen med de danske designene våre.

... og med speil

Hovedsakelig fordi øyet oppfatter et speil som en åpning til et annet rom. Så et større speil er bedre enn et lite, men sørg for å plassere det i riktig posisjon. Showroom-konsulentene våre kan veilede deg – og du kan se speilutvalget vårt her.

... og med flott belysning

God belysning betyr ikke nødvendigvis overdreven sterk belysning. Spesielt på et lite bad i hvite nyanser kan intelligente belysningsløsninger gjøre underverker når naturlig lys ikke er nok. Be showroom-konsulentene våre om å veilede deg – se baderomsbelysningen vår her.

 

VEDA white

7 945,-

Finnes det en spesiell type inspirasjon for små bad?

Ja – og nei.

I virkeligheten er det viktigste prinsippet for et lite bad å gjøre noe ekstra for å behage øyet. På et monotont bad vil du bare tenke på den begrensede plassen.

Det lille badet ditt ber om kreativitet og et personlig preg. Selvfølgelig kan vi ikke råde til det, men mange kan slå seg løs og ta med litt av alt. Men på det lille badet fungerer ofte en fokusert design med begrensede dekorative elementer bedre.

Den personlige stilen din får mulighet til å skinne på en liten plass – spesielt hvis du er selektiv om hva du lar ligge slengende rundt.