Rengjøring av badet – få gode råd her

Så du drømmer om et nytt bad? Hvordan du skal rengjøre det er kanskje ikke det du tenker mest på, men det er noe verdt å tenke på. Baderomsmøblene, vasken og overflatene du velger kan ha stor innvirkning på den ukentlige rengjøringen. Hvis rengjøring ikke er favorittaktiviteten din, kan du velge baderomsinnredning som gjør daglig rengjøring til en lek og sparer deg for hardt arbeid.

Tenk på rengjøring når du innreder det nye badet ditt

Baderomsmøblene våre er produsert for å tåle våtromsmiljøet, de er enkle å rengjøre og forblir pene og funksjonelle i mange år. Du kan til og med bidra til å forlenge levetiden til baderomsmøblene og sørge for at badet ditt er rent og skinnende år etter år. Les videre for gode råd om optimal rengjøring og vedlikehold av badet ditt.

Riktig rengjøring forlenger levetiden til badet

Uansett om badet er helt nytt eller litt eldre, så utgjør det en stor forskjell for både stilen og levetiden hvis du prioriterer riktig rengjøring og pleie. Det trenger ikke å ta lang tid eller være tungvint. Få tak i de riktige rengjørings- og pleieproduktene, og rengjør badet regelmessig – vi anbefaler minst én gang i uken.

Tips for å holde ting ryddig

Alle rengjøringsproduktene du trenger

Vi har lansert en pleie- og vedlikeholdsboks, så det er enkelt for deg å holde vasken ren. Boksen inneholder pleieprodukter for daglig rengjøring, dyprengjøring, et avkalkingsmiddel og en forsegler som du påfører på vasken etter dyprengjøringen. Forsegleren legger et beskyttende og usynlig lag på vasken som gjør den ekstra motstandsdyktig mot vann, kalk og smuss. I boksen finner du også en detaljert brukerhåndbok. Du kan kjøpe pleie- og vedlikeholdsboksen i din lokale Kvik-butikk.

Rengjøre vasken

Med vaskemiddelet KUMA Clean er den daglige rengjøringen av vasken og benkeplaten fort gjort. KUMA Clean er utviklet spesielt for KUMAs vasker og benkeplater og fjerner fett, smuss og såperester uten problemer. Ved å bruke vaskemiddelet regelmessig, minimerer du opphopningen av kalkavleiringer, og vasken din vil fortsette å se ut som ny i mange år.

KUMA Clean sprayes direkte på servanten og tørkes av med en fuktig klut. 

Dyprengjøring

KUMA Superscrub er en slipende krem som er ment til å fjerne vanskelige flekker effektivt. Bruk den til dyprengjøring med jevne mellomrom, og unngå permanente avleiringer av kalk og smuss. Påfør litt Superscrub på en fuktig klut og rengjør overflaten. For vanskelige flekker kan du la produktet virke i 5–10 minutter før du tørker av.

Forsegle vasken og benkeplaten med KUMA Seal, som avviser smuss og holder overflaten ren i lang tid. KUMA Seal sprayes på den rene overflaten og spres i et tynt lag med en tørr bomullsklut. Tørk av overflaten med en ren, fuktig klut etter ett minutt. Etter to timer er overflaten forseglet og klar til bruk.

Fjern vanskelige flekker

Bruk KUMA Lime når du fjerner spesielt vanskelige kalkavleiringer og flekker. KUMA Lime sprayes direkte på vasken og benkeplaten. La det virke i fem minutter og tørk deretter av med en fuktig klut. Vær oppmerksom på at KUMA Lime ikke må brukes på Pearl- og Terrazzo-materialene.

Avslutt med KUMA Seal, som sprayes på den tørre, rene overflaten og spres i et tynt lag med en tørr bomullsklut. Vent litt og tørk av overflaten med en ren, fuktig klut. Overflaten er forseglet og klar til bruk etter to timer.