Rengjøring av badet – få gode råd her

Så du drømmer om et nytt bad? Hvordan du skal rengjøre det er kanskje ikke det du tenker mest på, men det er noe verdt å tenke litt over. Baderomsmøblene, vasken og overflatene du velger kan ha stor innvirkning på den ukentlige rengjøringen. Hvis rengjøring ikke er favorittaktiviteten din, kan du velge baderomsinnredning som gjør daglig rengjøring til en lek og sparer deg for mye jobb.

Tenk på rengjøring når du innreder det nye badet ditt

Baderomsmøblene våre er produsert for å tåle våtromsmiljøet, de er enkle å rengjøre og forblir pene og funksjonelle i mange år. Du kan til og med bidra til å forlenge levetiden til baderomsmøblene og sørge for at badet ditt er rent og skinnende år etter år. Les videre for gode råd om optimal rengjøring og vedlikehold av badet ditt.

MANO white

25 551,-

Riktig rengjøring forlenger levetiden til badet

Uansett om badet er helt nytt eller litt eldre, så utgjør det en stor forskjell for både stilen og levetiden hvis du prioriterer riktig rengjøring og pleie. Det trenger ikke å ta lang tid eller være tungvint. Få tak i de riktige rengjørings- og pleieproduktene, og rengjør badet regelmessig – vi anbefaler minst én gang i uken.

Tips for å holde ting ryddig

MANO sera

18 893,-

Alle rengjøringsproduktene du trenger

Vi har lansert en pleie- og vedlikeholdsboks, så det er enkelt for deg å holde vasken ren. Boksen inneholder pleieprodukter for daglig rengjøring, dyprengjøring, et avkalkingsmiddel og en forsegler som du påfører på vasken etter dyprengjøringen. Forsegleren legger et beskyttende og usynlig lag på vasken som gjør den ekstra motstandsdyktig mot vann, kalk og smuss. I boksen finner du også en detaljert brukerhåndbok. Du kan kjøpe pleie- og vedlikeholdsboksen i din lokale Kvik-butikk.