Fem ting dansk design kan gjøre for det nye badet ditt

Kjennetegnene til dansk design er en estetisk kombinasjon av skjønnhet og funksjonalitet, enten det er på kjøkkenet eller badet ditt. Her er fem måter dansk design kan fungere nydelig på badet.

1. Gjør rommet større med minimalisme

En av de største luksusene på et bad er ledig plass – og vår minimalistiske tilnærming til dansk design betyr færre elementer og mer ledig plass. Veggmonterte skap trenger ikke ben – noe som lar skjønnheten til gulv- og veggplassen skinne og skille seg ut. Intelligente skap med rikelig med lagringsplass kan gjøre jobben til parfymehyller og åpne skap, og en integrert vask kan gi deg ekstra rom foran speilet – hver morgen. Ekstra plass er gull verdt på badet.2. Hold all funksjonaliteten i sjakk

Moderne liv betyr ofte at badene er overfylt med personlig tilbehør, dingser og pleieprodukter med lidenskapelig merkevarebygging på dem. Med en intelligent løsning som Mano, som integrerer funksjonalitet og lar deg organisere innholdet i skuffene dine, har du alt akkurat der du trenger det: foran speilet. Organisert med oversikt, slik at ansiktsvannet ikke blir skjult bak noen av kremene. Husk at du er verdt det.

MANO sera

18 893,-

3. Fokus på «ren»

Vi er sikre på at du er enig i at et bad må ha en følelse av rene omgivelser. Selv om vi ikke kan nekte for at den følelsen faktisk krever rengjøring, bidrar minimalisme her også. Overfylte bad med fulle gulv holder på fuktig luft.  Et av kjennetegnene ved dansk design er åpen plass rundt elementene – på gulvet, på veggene og i måten du beveger deg rundt i rommet på. Dette vil gi lettere tilgang for rengjøring, fri luftstrøm og gi deg et lyst og luftig interiør som vil glede både øynene og nesen.

VEDA white

7 945,-

4. Utvid designstilen din

Det gir en ekstra dimensjon til din personlige designstil når designelementene fra kjøkkenet harmonerer med de i gangen eller på badet ditt. Dansk design som Mano-baderomsskapet vil være like naturlig og kjent å bruke som det er på kjøkkenet, og vektlegger et fokus på trivsel i hele huset.

5. La din personlige touch lede an

Jo renere og enklere den grunnleggende designen er, jo mer innvirkning har de dekorative elementene. Siden dansk design ofte er klar og skarp, blir den varmet opp av mykere, avrundede eller fargerike elementer. Favorittelementet ditt, uansett om det er en arvevase, ditt beste forsøk på Ikebana eller en parfymeflaske, kan ikke ha en flottere plass enn på toppen av Mano-underskapet med en integrert vask.

MANO white

25 551,-

Bruk din lokale Kvik-ekspert

Dialogen med ekspertene i din lokale Kvik-butikk kan fungere som en «realitetssjekk» og minne deg på at du enkelt kan få et dansk designbad til en pris du har råd til.

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.