Fem tips for å dekorere badet ditt med dansk design

Kjennetegnet til dansk design er en estetisk kombinasjon av skjønnhet og funksjonalitet, enten det er på kjøkkenet eller badet ditt. Her er fem måter du kan dekorere badet ditt på med dansk design – og få fantastiske resultater.

1. Få badet ditt til å virke større med minimalisme

En av de største luksusene på et bad er ledig plass – og vår minimalistiske tilnærming til dansk design betyr færre elementer og mer ledig plass. Veggmonterte skap trenger ikke ben – noe som lar skjønnheten til gulv- og veggplassen skinne og skille seg ut. I tillegg er det lettere å komme under der og få unna den irriterende rengjøringen. Intelligente skap med rikelig med lagringsplass kan gjøre jobben til parfymehyller og åpne skap, og en integrert vask kan gi deg ekstra pusterom foran speilet – hver morgen. Ekstra plass er gull verdt på badet.2. Hold all funksjonaliteten på badet i sjakk

Moderne liv betyr ofte at badene er overfylt med personlig tilbehør, dingser og pleieprodukter med lidenskapelig merkevarebygging på. Med en intelligent løsning som Mano, som integrerer funksjonalitet og lar deg organisere innholdet i skuffene dine, har du alt akkurat der du trenger det: foran speilet. Organisert med oversikt, slik at ansiktsvannet ikke blir skjult bak noen av kremene. Husk at du er verdt det.

3. Gi badet ditt et talent for "rent"

Vi er sikre på at du er enig i at et bad må ha en følelse av rene omgivelser. Selv om vi ikke kan nekte for at den følelsen faktisk krever rengjøring, bidrar minimalisme her også. Fulle bad med overfylte gulv forblir fuktige.  Et av kjennetegnene ved dansk design er åpen plass rundt elementene – på gulvet, på veggene og i måten du beveger deg rundt i rommet på. Dette vil gi lettere tilgang for rengjøring, fri luftstrøm og et lyst og luftig interiør som vil glede både øynene og nesen.

PRATO dark grey

4. La designvalgene dine også omfatte badet

Det gir en ekstra dimensjon til din personlige designstil når designelementene fra kjøkkenet harmonerer med de i gangen eller på badet ditt. Dansk design som Mano-baderomsskapet vil være like naturlig og kjent å bruke som det er på kjøkkenet, og vektlegger et fokus på trivsel i hele huset.

5. Lys opp baderomsdesignen din med ditt personlige preg

Jo renere og enklere den grunnleggende baderomsdesignen er, jo mer innvirkning har de dekorative elementene. Siden dansk design ofte er klar og skarp, blir den varmet opp av mykere, avrundede eller fargerike elementer. Favorittelementet ditt, uansett om det er en arvevase, ditt beste forsøk på Ikebana eller en parfymeflaske, kan ikke ha en flottere plass enn på toppen av Mano-underskapet med en integrert vask.

MANO white

25 551,-

Få råd fra ekspertene i din lokale butikk

Dialogen med ekspertene i din lokale Kvik-butikk kan fungere som en «realitetssjekk» og minne deg på at du enkelt kan få et dansk designbad til en pris du har råd til.