Få inspirasjon

Designveiledning til svart kjøkken

PRATO black

71 565,-

Det hvite kjøkkenet har vært et inventar i de fleste hjem i mange år, men nå har farger og et mer personlig kjøkken blitt moderne. Et kjøkken er ikke lenger bare et kjøkken. Det er et rom for tilstedeværelse, samtale og lek og for å skape et designuttrykk i hjemmet ditt. Det har betydd at mange mennesker beveger seg bort fra det rene og kliniske hvite kjøkkenet, og i stedet for velger et kjøkken som skiller seg litt mer ut.

Drømmer du om et kjøkken som skiller seg ut, men som samtidig fortsatt er et eksempel på den danske designtradisjonen?Da er kanskje et svart kjøkken noe for deg?  I en tid da det hvite og lyse kjøkkenet har vært dominerende i de fleste hjem, er det svarte kjøkkenet et valg som skiller seg ut.

 

La oss ta en titt på sjarmen til et svart kjøkken.

Dansk design i et svart kjøkken

Det er ikke fargen som definerer det danske designkjøkkenet – det er designen til kjøkkenmodulene, materialene det er laget av og den minimalistiske stilen. De svarte kjøkkenene våre forlenger denne tradisjonen med en ny stil. 

Svart trekjøkken med kjøkkenøy

MANO sera

92 373,-

Lek med detaljene

Det er greit å nøle. Vi vil tross alt at kjøkkenet vårt skal vare i mange år. Derfor kan du også bryte opp det lyse kjøkkenet ditt med svarte elementer som gir kjøkkenet mer personlighet. Det kan være svarte hvitevarer i stedet for den vanlige løsningen i børstet stål, eller det kan være en svart vask og blandebatteri som gir kjøkkenet det lille ekstra. Oppdag vårt store utvalg av hvitevarer, kjøkkenvasker og blandebatterier.

Utforsk kjøkkenproduktene våre

Avslutt kjøkkenet med riktig benkeplate

Benkeplaten skal være både praktisk og estetisk. Først og fremst skal den kunne tåle alt du utsetter den for på daglig basis. I tillegg bør den også komplimentere kjøkkendørene dine. Et svart kjøkken begrenser ikke valgene dine, det gir deg en mulighet til å skape noen sterke kontraster mellom farger og materialer.


Skap en kontrast mellom det myke og det harde med kjøkkendører i trefiner og en benkeplate i granitt eller kompositt. Ram inn de matte kjøkkendørene dine med en polert benkeplate i en lys, skinnende finish.

Utforsk det store utvalget vårt av benkeplater

Velg en kontrast

Alt er svart og hvitt

Velg en skarp kontrast med en hvit benkeplate.

Komposittbenkeplate i hvitt

Få en slitesterk benkeplate i hvit kompositt.

Wooden worktop with a black sink

Benkeplate i heltre

En benkeplate i heltre gir det svarte kjøkkenet ditt en organisk stil.

La det matche

Behold den mørke stilen med en mørk benkeplate.

Hvilken stil velger du?

Skal kjøkkenet ditt avdempes?Eller skal det skille seg ut og kreve oppmerksomhet?Kjøkkendørene er det alt handler om – dørene du velger vil gi kjøkkenet ditt den endelige stilen. Hvis du drømmer om et svart og lett kjøkken med en naturlig og stilig stil, kan svarte kjøkkendører i en eikefiner være det du leter etter.Her bidrar den synlige eikestrukturen i kjøkkendørene også til å gi kjøkkenet ditt et organisk utseende.

Utforsk alternativene våre i dørdesign