La oss installere det nye gjør-det-selv-baderomsskapet, ok?

MANO sera

18 893,-

Gratulerer! Du har lyst på et bestemt baderomsskap, og uansett hvilken av våre design du tenker på, kan det virkelig forandre badet ditt. Det kan være en del av et prosjekt som er utviklet sammen med Kvik-konsulenten din – eller så kan du selvfølgelig ha valgt å gjøre alt selv. Uansett, la oss gå gjennom de viktigste forberedelsene og hensynene til et gjør-det-selv-baderomsskap.

Gjør grunnarbeidet

Er rørleggeren ferdig med sin del? Og er gulvene og veggene klare?

I de fleste tilfeller er rørleggerarmaturer førsteprioritet, fordi det nye baderomsskapet ditt vil bli plassert over dem. Disse kan selvsagt flyttes ved behov. Men det vil kreve en autorisert rørlegger, og kanskje en byggmester for å gjøre det. Den lokale Kvik-konsulenten din kan gi deg råd om plassering og også hvordan du kan unngå å flytte disse rørleggerarmaturene hvis det er problematisk.

Og elektrikeren?

Det samme gjelder strømtilkoblingspunktene til for eksempel et bakgrunnsbelyst speil eller stikkontakter for apparater plassert inne i et skap. Det mest praktiske er å gjenbruke eksisterende installasjoner. Uansett må alle endringer gjøres før montering.

Installere skap

Se den praktiske videoen vår

Hvis du klikker på dette bildet, vil en videoveiledning ta deg gjennom installasjonsprosessen. Siden det er en generell video for alle baderomsskapene våre, kan det hende at den ikke gir svar på alle spørsmålene dine.

Les installasjonsinstruksjonene  

Det er utskrifter med installasjonsinstruksjoner i leveringsboksen som skapet ditt kom i. Hvis ikke, kan du finne samlingsveiledninger her – du trenger varenummeret (finnes på fakturaen).

Kvik-konsulenten din 

Hvis du er i tvil om noe, kan du kontakte den lokale Kvik-butikken – helst konsulenten som hjalp deg med å kjøpe skapet.