Naturlige, resirkulerte materialer — vår grønne kjøkkeninspirasjon.

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

OMBRA green

87 873,-

Å legge til litt grønt bringer naturens verden inn på kjøkkenet ditt, noe som gir det en frisk og avslappende stemning. I tillegg er bærekraft avgjørende å vurdere i dag, og å innlemme miljøvennlige materialer og apparater på kjøkkenet ditt kan bidra til å redusere miljøpåvirkningen. Så la oss ta med litt grønt inn på kjøkkenene våre og vise litt kjærlighet til planeten vår samtidig!

Et grønt kjøkken fortsetter å være et populært valg for boligeiere som ønsker å skape et friskt og innbydende rom. Takket være tilknytningen til natur, vekst og balanse, er det et utmerket valg for de som ønsker å bringe ro og harmoni til kjøkkenet sitt – uten problemer.

Ta naturen med inn

Å ta naturen med inn med et grønnfarget kjøkken er en utmerket måte å skape en beroligende og foryngende atmosfære i hjemmet på. Ved å inkorporere fargen grønn og naturinspirerte elementer, kan du skape et rom som fremmer harmoni, balanse og en forbindelse til livet ute i det fri.

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

Laget av resirkulerte materialer

Med et økende fokus på bærekraft og miljøvennlig livsstil, er et grønnfarget og grønnhjertet kjøkken en utmerket måte å vise frem engasjement ditt for miljøet på. Velg materialer som resirkulert tre til skapene dine, og inkluder energieffektive apparater for å skape et rom som er både vakkert og snilt mot planeten. Den grønne paletten vil bidra til å stadig minne oss om viktigheten av å bevare naturressurser og beskytte planeten vår. I tillegg ser det nydelig ut!

Visste du at Veda er verdens første kjøkken med resirkulert MDF? Veda og Veda Touch har begge resirkulert trefiber i kjernen. De er altså bærekraftige både innvendig og utvendig.

Les mer om vårt bærekraftmål

Oppdag de grønne kjøkkenene våre

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

OMBRA green

87 873,-

VEDA Touch green

25 866,-

Green kitchen with green handles
VEDA TOUCH green Kitchen

En forfriskende forandring

Det klassiske hvite kjøkkenet har lenge vært foretrukket for sitt rene, skarpe utseende. Men for noen kan den hvite paletten noen ganger føles steril og blottet for personlighet. Ved å inkludere nyanser av grønt, kan du umiddelbart legge til varme, dybde og karakter til kjøkkenet ditt. Grønt puster liv inn i rommet ditt, fremkaller følelser av foryngelse og vekst samtidig som det opprettholder en følelse av finesse.

Ikke stopp med skapene – hengende planter, friske urter i vinduskarmen eller utsikt over en vill hage vil legge til det ekstra elementet av grønnhet til kjøkkenet ditt.