Få inspirasjon

Designveiledning til kjøkken i tre

CIMA light oak

94 575,-

Tre er naturens byggemateriale, og vi elsker tre. Derfor har vi også integrert dette robuste byggematerialet i flere av våre elementer. Du kan få benkeplater i mange forskjellige tresorter og skapdører i ask eller eikefiner. Drømmer du om et vakkert kjøkken i tre til en god pris? Les her hvordan du kan få mer treverk inn på kjøkkenet uten at det sprenger kjøkkenbudsjettet.

Et klassisk snekkerkjøkken er laget av heltre. Det er et kjøkken som er solid og holdbart, men også ganske dyrt.

Vi kombinerer den lette designkjøkkenstilen med det robuste snekkerkjøkkenet. Avhengig av budsjettet, kan du få enkelte elementer, f.eks. benkeplaten, i heltre og skapdører i trefiner av høy kvalitet. Begge variantene gir et organisk uttrykk i ekte dansk stil.

Du vil kanskje vurdere

Benkeplate i heltre

Et av elementene som har størst innvirkning på kjøkkenets generelle stil, er benkeplaten. Det gjør kjøkkenet fullkomment. Hvis du velger benkeplate i heltre, gir dette kjøkkenet en stil og et preg av et håndlaget snekkerkjøkken.

En benkeplate i heltre har en varm og myk glød sammenlignet med en kjøkkenbenk i granitt eller keramikk. Det bråker også mindre når du setter ned gryter, panner og tallerkener. I tillegg kan du pusse ned benkeplaten når den viser litt for mye slitasje.

Tresorter til kjøkken

Alle tresorter har sine egne styrker og fordeler. Derfor tilbyr vi benkeplater i flere forskjellige tresorter. De finnes i forskjellige farger og nyanser, slik at du kan finne den stilen du ønsker. Men det de har til felles, er at alle enkle å ta vare på og vedlikeholde.

Velg mellom: 

  • Ask
  • Bambus
  • Bøk
  • Eik
  • Valnøtt

 

Oppdag vårt brede utvalg av benkeplater i tre
Hvitt kjøkken med kjøkkenøy og en arbeidsbenk av massivt tre

MANO white

88 809,-

Organiske dører med masse struktur

Dørene er den viktigste designfunksjonen til kjøkkenet, og hvis du drømmer om et kjøkken som har det samme naturlige utseendet som et kjøkken i tre, kan du velge dører med trefiner. Med dører i trefiner får du et organisk uttrykk, der de naturlige årene i treet blir en sentral del av kjøkkenet.

Sjekk ut skuffene våre

Noen av våre designkjøkken i tre

CIMA dark oak

109 348,-

VEDA light oak

94 111,-

Bærekraftig tre

Vi bruker sertifisert bærekraftig trevirke, og i 2011 ble vi en av de første FSC-sertifiserte kjøkkenprodusentene i Danmark.  FSC står for Forest Stewardship Council og er en internasjonal ideell organisasjon som sikrer at trehogst og produksjon foregår under forhold som sikrer bedre levekår for lokalbefolkningen i skogsområder rundt om i verden. Med et trekjøkken som er FSC-sertifisert, er du garantert at det er produsert under ansvarlige forhold som bidrar til en grønnere verden.

Les mer om FSC

Utforsk andre typer kjøkkendesign i tre

Her kan du se alle kjøkkendesign