MANO arizona beige

104 541,-

Bli sosial

Fordelene med barkrakker

Kjøkkenet har i løpet av de siste årene utviklet seg fra å være et rent brukskjøkken til å bli et knutepunkt for sosialt samvær gjennom hele dagen. Vi kaller dette The Sociable Kitchen®, og det er en hjørnestein i hele vår tilnærming til kjøkken. Derfor er vi alltid på utkikk etter måter å gi deg enda flere muligheter til å være sosial på kjøkkenet.

 

En enkel måte å tilføre kjøkkenet et sosialt element på er den enkle barkrakken. Denne allsidige sitteplassen, som man tidligere bare så på restauranter og barer, har mange fordeler når det gjelder å skape et sosialt rom der familie og venner kan samles mens du lager middag.

Barstoler gir en følelse av åpenhet på kjøkkenet og skaper en mer sosial og interaktiv atmosfære. Når du er vertskap, oppfordrer de gjestene til å sitte sammen med deg mens du lager mat, og bygger bro mellom kokken og alle andre. I hverdagen er det et naturlig sted for barna å sitte og gjøre lekser, eller for par som vil drikke morgenkaffe sammen før de drar på jobb.

Hvitt kjøkken med kjøkkenøy og en arbeidsbenk av massivt tre

MANO white

88 809,-

 

I hjem med begrenset spiseplass er barkrakker en plassbesparende redning, og i større kjøkken skaper de et nytt område der man kan slappe av eller spise et raskt måltid ved øya eller benken. Det beste er at de kan gjemmes bort, noe som maksimerer den tilgjengelige gulvplassen og gjør at kjøkkenet føles mer romslig.

COMMA bar stool

Jigger & Barley — vår nye serie barstoler.

Da vi skapte vår nye serie med barstoler, visste vi at vi ville ha noe som varer lenge. Både fordi håndverket er viktig for oss, og fordi vi alltid omfavner tidløs dansk design. Vi ønsket å bruke vakre naturmaterialer og farger som i hendene på våre dyktige håndverkere kan forvandles til stoler som passer inn i ethvert kjøkken.

Dette ønsket resulterte i to nye barstoler - Jigger og Barley. To svært forskjellige, men svært klassiske design med tilpasningsmuligheter som passer i ethvert hjem.

Jigger

Hvis du er mer til kosmopolitisk sjarm, er Jigger et perfekt valg med sin elegante blanding av tre, metall og stoff. Det lave ryggstøet gir ekstra støtte og komfort, og de enkle, rene linjene passer godt inn i ulike kjøkkenstiler.

Jigger

Barley

Hvis du føler deg mer rustikk, bør du vurdere vår urbane cowboy, Barley. Uansett om du velger mørk eller lys massiv eik, er denne slanke skapningen (med en dybde på 30 cm) perfekt å plassere under benken. Hvis du vil ha et mer sofistikert uttrykk, kan du legge til seter i vakkert, naturlig anilinskinn for litt mer komfort og litt mer stil.

Barley

Uansett hva du foretrekker, er begge designet for å passe under de fleste benkeplater (ca. 95 cm høye) og er laget av de aller beste materialene - fra FSC®-sertifisert eik og tungmetall til OEKOTEX®-sertifiserte tekstiler og ekte anilinsadelskinn.

Alltid komfortable, alltid slitesterke, alltid stilige. Dansk design på sitt beste - til våre karakteristiske lave priser.