Hvilken form skal kjøkkenet ditt ha?

Hvitt kjøkken med kjøkkenøy og en arbeidsbenk av massivt tre

MANO white

88 809,-

Kjøkken kommer i mange oppsett. Den klassiske L-formen, parallellkjøkkenet med skap og benker på begge sider, eller hva med bare langs én vegg? Og det er alltid favoritten vår, kjøkkenøya. Hvordan du bruker kjøkkenet ditt og plassen du har er de definerende faktorene. Her tar vi deg gjennom alle mulighetene.

Begynn med å se på det nåværende kjøkkenet ditt og legg merke til hva som fungerer bra og hva som må optimaliseres. Hvilke elementer skal byttes ut? Hvilke bruker du mye og hvilke bruker du ikke i det hele tatt?

Kjøkkenene våre består av en rekke moduler som du fritt kan tilpasse til plassen og dine ønsker og behov. Mulighetene for å designe et personlig kjøkken som passer både til rommet ditt og hverdagen din er uendelige, og det er i prinsippet bare fantasien din som setter grenser.

 

Det L-formede kjøkkenet

Det L-formede kjøkkenet er et klassisk kjøkken som ble moderne i boliger på 1920-tallet. Her er vi 100 år senere, og det er fortsatt en intuitiv design som fungerer i mange hjem.

Med dette kjøkkenet får du alle de essensielle arbeidsområdene innen rekkevidde, noe som gjør det til en effektiv arbeidsplass og perfekt for hjemmet ditt.

Veiledning til det L-formede kjøkkenet

NOLIAM white

48 267,-

Parallellkjøkkenet

Parallellkjøkkenet er en svært effektiv bruk av plass for et mindre kjøkken. Det består av to rader med skap som vender mot hverandre med en gangvei i mellom. Det er slektningen til det U-formede kjøkkenet, hvor det er koblet sammen i den ene enden med flere skap. 

Selv et parallellkjøkken kan være sosialt, hvis du har nok plass til å utvide den ene siden av det til å inkludere en liten spisekrok. 

PAVIA white

51 939,-

Langs én vegg

Hvis du har liten plass, kan det være best å ha hele kjøkkenet langs én vegg. Dette er perfekt i et mindre hus eller leilighet der du trenger å utnytte plassen din mest mulig effektivt. Dansk design er perfekt i et slikt rom, fordi alt er så gjennomtenkt og har sin funksjon. Og de moderne, rene linjene gjør det estetisk tiltalende også. 

VEDA green

23 845,-

Samtalekjøkkenet®

I 1999 introduserte vi Samtalekjøkkenet®. Filosofien bak det er enkel: Det er et sted hvor kjøkkenet er i sentrum av livet og hjemmet ditt. Det er på kjøkkenet at vi samles for å lage mat, le, spille spill og ha de dype samtalene. Det er her vi har gått på jobb og på skolen de siste par årene. Det er her en kan ta en pause i daglige oppgavene for å få igjen pusten over en kopp kaffe. Det er her vi kan tilbringe tid med venner og familie og slappe av etter dagen. Det er her hverdagsmagien finner sted. Det er rommet der alle vil tilbringe tid. 

Les mer om Samtalekjøkken-konseptet vårt
Hvitt kjøkken med kjøkkenøy og en arbeidsbenk av massivt tre

MANO white

88 809,-