PAVIA pure grey

103 317,-

Slik oppnår du den landlige kjøkkenstilen

Det er ikke alle som liker minimalistiske og enkle, hvite kjøkken, men å tilføre moderne hjem et snev av landlig stil er et koselig nikk til livet på landet. Du vil kanskje bli overrasket over å høre at de tradisjonelle kjøkkendetaljene i landlig stil, som innramming og håndtak, kan være like vakre i en stor, høyloftet leilighet i byen som på landet.

Fra benkeplater i tre til åpne hyller og kopphåndtak - det er nettopp disse detaljene som gjør det landlige kjøkkenet til en klassiker. Heldigvis kan du enkelt la deg inspirere og få litt av den landlige estetikken inn i et moderne kjøkken som matcher dagens behov.

Enten du er til det rustikke, det romantiske eller det mer moderne, kan du bruke detaljene fra bondekjøkkenet til å skape ditt eget bondekjøkken - uansett hvor du bor.

Romantisk landlig stil

Den lunefulle hyggen du forbinder med et landlig kjøkken? Mye av den kommer fra de tradisjonelle skapene som rammer inn kjøkkenet. En moderne variant kan være klassiske grå skap med nøkkelelementer fra et landlig kjøkken, men med slankere og mer moderne rammer. Legg til noen elegante håndtak for å gi kjøkkenet litt av den romantikken du forbinder med et tradisjonelt landkjøkken. Dekorer med keramikk og ville blomster for å skape et ekstra varmt og koselig uttrykk.

 

Velg håndtak

Det moderne kjøkkenet på landet

Det romantiske landkjøkkenet er tilbake i en oppdatert og moderne versjon med fine detaljer og innslag av kobber, messing og tre. Kjøkkenet oser av gode stunder med mat som putrer i store gryter og skaper en oase av ro midt i en travel hverdag.

Pavia er et praktisk valg for hele familien, lett å rengjøre takket være de matte spesialoverflatene, og selv om det ser ut som et kjøkken på landet, kan det integreres med kjøkkenmaskiner og intelligent skuffedesign. Dessuten passer det like godt i en leilighet med stor takhøyde i byen som i sommerhuset på landet.

 

Rustikke kjøkken på landet

Hvis du er så heldig å ha rustikke detaljer som trebjelker, Belfast-vask og synlige murvegger, er du på god vei mot et rustikt kjøkken på landet! Ta det hele et hakk opp ved å bruke naturlige materialer som tre eller stein til benkeplaten. Du kan også velge tilbehør som tilfører karakter og et snev av landlig sjarm - servise som ikke passer sammen, tørkede blomster og kobberpanner. Og ikke glem å fullføre den landlige looken med åpen oppbevaring, for eksempel en keramikkholder til de fleste redskapene.

 

Se alle våre tilgjengelige produkter til ditt nye kjøkken

Idylliske landlige kjøkkenideer

Kombiner idylliske landlige kjøkkenideer med dansk design, og få en moderne vri på kjøkkenet ditt. Få inn et element av det klassiske landkjøkkenet med åpne hyller, rå materialer og naturlige teksturer. La kjøkkenskapenes rene linjer skape en rolig balanse og skjule alle de smarte oppbevaringsløsningene dine - prøv å bare vise frem ting som gjenskaper bondegårdsstemningen!

 

Stålhylle

Så uansett om du satser på arkitektoniske detaljer, malte skap og komfyr eller bare ønsker å tilføre hjemmet ditt et lite snev av landlig kjøkkendesign, håper vi at du har funnet et utgangspunkt!