Veiledning til et L-formet kjøkken

Det L-formede kjøkkenet er en velkjent og elsket klassiker i mange land, og det forstår vi godt! Denne typen kjøkken er enkel å sette opp, og det hjelper deg med å utnytte plassen du har optimalt. Det er enkelt å plassere hvitevarer i den nyttigste konfigurasjonen, og det ser også bra ut! Spesielt når du velger moderne dansk design.

Tidligere var kjøkkenet en arbeidsplass som var gjemt bort på baksiden av hjemmet, langt fra venner, familie og hverdagslivet. Men da vi introduserte Samtalekjøkkenet® på 90-tallet, ble det en integrert del av hverdagslivet vårt. I dag finner du L-formede kjøkken i hjertet av ethvert hjem. Midt oppi alt, hvor livet leves.

Et L- eller U-formet kjøkken?

Du kjenner kanskje best det L-formede kjøkkenet, men det kan også ha en U-form, der du bygger en halvøy inn i den også. Her kan du for eksempel lage et ekstra sete, slik at du får et U-formet kjøkken med en bar, hvor du kan ha fine samtaler med venner over et glass vin – eller hjelpe barna med lekser mens du forbereder matpakkene deres til i morgen.

Hvis du ikke har plass til et fullt U-formet kjøkken, kan du vurdere å velge et L-formet kjøkken. Da kan du, i stedet for å plassere vinkelen i et hjørne, flytte en av sidene ut i rommet. Det er helt opp til deg. Og den lokale kjøkkeneksperten kan hjelpe deg med å finne den beste løsningen for rommet ditt.

Se mer om alternativene dine her

Et lite L-formet kjøkken

Hvordan kan du få et kult L-formet kjøkken hvis du bare har noen få kvadratmeter? Enkelt! Kjøkkenekspertene våre kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av plassen du har. Bare gjør en avtale, ta med deg målene og vær forberedt på å bli positivt overrasket over hva du kan få.

 

Få inspirasjon fra vår designveiledning for små kjøkken

Få ekstra oppbevaring i et L-formet kjøkken med XXL

Med et L-formet kjøkken i XXL trenger du ikke så mye plass for å gi plass til mer. Du får faktisk så mye som 40 % ekstra plass i skuffer og skap i bytte mot bare 12,8 cm gulvplass. Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men forklaringen er ganske enkel. Vi gjør kjøkkenelementene 80 cm høye, slik at du får den optimale høyden på benkeplaten – og samtidig har vi gjort sokkelen mindre, slik at du kan bruke den plassen til oppbevaring. Totalt sett gir det både 40 % mer oppbevaringsplass og 20 % mer plass på benkeplaten.

Oppdag XXL-løsningen vår her

Ta en titt på noen L-formede oppsetteksempler

NOLIAM white

48 267,-

Et funksjonelt flerrom

Integrer kjøkkenet i stuen

Velg kontraster

Kombiner hvite kjøkkendører med en svart benkeplate.

Kjøkken for små rom

Dra nytte av plassen med et lite L-formet kjøkken.

Den luftige følelsen

Et hvitt kjøkken føles lyst og luftig.

Samtalekjøkken® — gjør det til ditt eget.

Magien til Samtalekjøkken® ligger ikke i spesifikke mål eller oppsett, men i livet og øyeblikkene du fyller det med. Det er den hjertelige latteren som slår mot veggene under en familiemiddag, den trøstende stillheten til en sen kveldsmatbit, den delte forventningen om en kake som hever i ovnen, og den hemmelige hviskingen som utveksles over en kopp te ved midnatt. Enten det er et kjøkken for to eller et yrende familieknutepunkt, kan ethvert kjøkken være et Samtalekjøkken®.

Det er historiene, de delte opplevelsene og de kjære minnene dine som gir liv til det. Så inviter inn gleden, samtalen og tilknytningen – og se at kjøkkenet ditt forvandles til hjertet av hjemmet, et virkelig Samtalekjøkken®.

Les mer om Samtalekjøkken®
Hvitt kjøkken med kjøkkenøy og en arbeidsbenk av massivt tre

MANO white

88 809,-

Flere L-formede kjøkkendesign

Utforsk alle kjøkkendesignene våre her