Finden Sie Ihre Traumküche in unserem Katalog

Suchen Sie nach modernem dänischem Design, das sowohl schön als auch funktional ist? Finden Sie Inspiration in unserem Küchenkatalog.

En praktisk veiledning

Finn det rette kjøkkenet for deg

Lyst eller mørkt? Moderne chic eller landlig idyll? Den riktige kjøkkentypen for deg avhenger av drømmene dine og stilen din. Vi tilbyr alt fra et minimalistisk hvitt kjøkken til et mer organisk utseende med et kjøkken laget av tre. Du finner det perfekte kjøkkenet til leiligheten i byen eller huset på landsbygda. Og alle er laget av bærekraftige materialer, så du kan velge hvilket som helst med god samvittighet.

God design handler om smak, komfort og behov. Det finnes ingen standardløsning – vi jobber hardt for å sikre at du alltid kan få et dristig dansk designkjøkken til en overraskende lav pris. Med dristig design mener vi at det er fokus på både estetikk og funksjon. Selv de minste detaljer bidrar til helheten – f.eks. Manos integrerte håndtak, som passer perfekt til fingrene dine.

Drømmer du om et snekkerkjøkken?

Med et kjøkken i tre tar du med det beste fra naturen inn.Tre er vakkert, funksjonelt og holdbart.Hjemmet ditt blir mer levende, uansett om du velger lyst eller mørkt tre.

Dette kan et trekjøkken gjøre for deg
Det moderne landkjøkkenet

Landlig idyll i en minimalistisk hverdag

Det klassiske landkjøkkenet, med rom for rustikke materialer og pene detaljer, er en elegant kontrast til en hverdag som ofte preges av mer minimalistisk design.Vår versjon av det romantiske landkjøkkenet er moderne dansk design med en tradisjonell vri.

Få et moderne landkjøkken

Trenger du mer inspirasjon?

Utforsk andre typer kjøkkendesign
— Hvitt kjøkken – lyst, vennlig og moderne.

Det hvite kjøkkenet har lenge vært en favoritt. Det er en tidløs farge som passer inn i alle hjem, og som samtidig gir deg et lyst og innbydende rom. Den hvite fargen passer perfekt til å eksperimentere med kontrastfarger og -materialer som gjenspeiler stilen din.

— Svart kjøkken – ny stil, samme tradisjoner.

Våre svarte kjøkken er en nytolkning av dansk designtradisjon, som gir innredningen din varme og vri på en estetisk måte. Hvis du vil ha et kjøkken som skiller seg ut i mengden og har et eksklusivt utseende, er et svart kjøkken et naturlig valg.

— Grått kjøkken – det er populært.

Det grå kjøkkenet er i sin helt egen klasse, og det gir et helt annet utseende enn kjøkken i svart eller hvitt. Gråtoner kan enten fremheve eller tone ned kontraster. I et hjem preget av lyse overflater, tilbyr et grått kjøkken et eksklusivt utseende som skiller seg ut.