En praktisk veiledning

Finn det rette kjøkkenet for deg

CIMA light oak

94 575,-

Lyst eller mørkt? Moderne chic eller landlig idyll? Den riktige kjøkkentypen for deg avhenger av drømmene dine og stilen din. Vi tilbyr alt fra et minimalistisk hvitt kjøkken til et mer organisk utseende med et kjøkken laget av tre. Du finner det perfekte kjøkkenet til leiligheten i byen eller huset på landsbygda. Og alle er laget av bærekraftige materialer, så du kan velge hvilket som helst med god samvittighet.

God design handler om smak, komfort og behov. Det finnes ingen standardløsning – vi jobber hardt for å sikre at du alltid kan få et dristig dansk designkjøkken til en overraskende lav pris. Med dristig design mener vi at det er fokus på både estetikk og funksjon. Selv de minste detaljer bidrar til helheten – f.eks. Manos integrerte håndtak, som passer perfekt til fingrene dine.

Drømmer du om et snekkerkjøkken?

Med et kjøkken i tre tar du med det beste fra naturen inn.Tre er vakkert, funksjonelt og holdbart.Hjemmet ditt blir mer levende, uansett om du velger lyst eller mørkt tre.

Dette kan et trekjøkken gjøre for deg

CIMA dark oak

109 348,-

Det moderne landkjøkkenet

Landlig idyll i en minimalistisk hverdag

Det klassiske landkjøkkenet, med rom for rustikke materialer og pene detaljer, er en elegant kontrast til en hverdag som ofte preges av mer minimalistisk design.Vår versjon av det romantiske landkjøkkenet er moderne dansk design med en tradisjonell vri.

Få et moderne landkjøkken

PAVIA pure grey

103 317,-

Samtalekjøkken® — gjør det til ditt eget.

Magien til Samtalekjøkken® ligger ikke i spesifikke mål eller oppsett, men i livet og øyeblikkene du fyller det med. Det er den hjertelige latteren som slår mot veggene under en familiemiddag, den trøstende stillheten til en sen kveldsmatbit, den delte forventningen om en kake som hever i ovnen, og den hemmelige hviskingen som utveksles over en kopp te ved midnatt. Enten det er et kjøkken for to eller et yrende familieknutepunkt, kan ethvert kjøkken være et Samtalekjøkken®.

Det er historiene, de delte opplevelsene og de kjære minnene dine som gir liv til det. Så inviter inn gleden, samtalen og tilknytningen – og se at kjøkkenet ditt forvandles til hjertet av hjemmet, et virkelig Samtalekjøkken®.

Les mer om Samtalekjøkken®
Svart kjøkken med kjøkkenøy og fargede svarte fronter

MANO dark grey

95 765,-

Trenger du mer inspirasjon?

Utforsk andre typer kjøkkendesign
— Hvitt kjøkken – lyst, vennlig og moderne.

Det hvite kjøkkenet har lenge vært en favoritt. Det er en tidløs farge som passer inn i alle hjem, og som samtidig gir deg et lyst og innbydende rom. Den hvite fargen passer perfekt til å eksperimentere med kontrastfarger og -materialer som gjenspeiler stilen din.

— Svart kjøkken – ny stil, samme tradisjoner.

Våre svarte kjøkken er en nytolkning av dansk designtradisjon, som gir innredningen din varme og vri på en estetisk måte. Hvis du vil ha et kjøkken som skiller seg ut i mengden og har et eksklusivt utseende, er et svart kjøkken et naturlig valg.

— Grått kjøkken – det er populært.

Det grå kjøkkenet er i sin helt egen klasse, og det gir et helt annet utseende enn kjøkken i svart eller hvitt. Gråtoner kan enten fremheve eller tone ned kontraster. I et hjem preget av lyse overflater, tilbyr et grått kjøkken et eksklusivt utseende som skiller seg ut.