Smarte ting å tenke på

Sju tips for å holde kjøkkenbudsjettet

BORDO clay

37 811,-

La oss se på tipsene du bør ha i tankene hvis du prøver å holde kostnadene for kjøkkenet nede. Vi hjelper deg med alt, fra enkle praktiske løsninger til noen små triks du kan ha i ermet.

Vi tror ikke du trenger å gå på kompromiss med kvalitet og pris når du kjøper ditt nye kjøkken. Du kan imidlertid fortsatt bli overrasket når du ser hvor mye et kjøkken kan koste selv når du prøver å holde budsjettet nede. Når det er sagt, er et rimelig kjøkken absolutt ikke umulig. Det å levere dansk design til en overraskende lav pris er faktisk på en måte superkraften vår. Med disse sju tipsene kan du få så mye for pengene dine – med bare noen få smarte valg og hensyn.

Trinn 1

– noen ting har allerede funnet plassen sin.

Hold avløp, vann og elektriske punkter på de samme stedene som de allerede er på kjøkkenet. Å flytte disse kan medføre overraskende høye kostnader, spesielt hvis du vurderer hvor mange elektriske apparater som trenger tilgang til dem! Så trinn en: hold skallet på kjøkkenet ditt akkurat som det er.

Trinn 2

– vær oppbevaringssmart, gå stort.

Vurder stilen på skapet. Våre skap gir deg mer plass, så kanskje du ikke trenger å kjøpe så mange som du først trodde. Dette kan hjelpe deg å spare penger! Det sier seg selv at du bør måle og være sikker på nøyaktig hva du trenger og hva som passer på kjøkkenet ditt. Pass på at du ikke kjøper for mye.

Trinn 3
– materialer spiller en rolle.

Velg kjøkkenmaterialer basert på holdbarhet og utseende. Det som fungerer for deg, fungerer kanskje ikke for andre, så vurder nøye de viktigste behovene du har. Dyrere betyr ikke nødvendigvis det samme som mer praktisk, og rimeligere kan passe kjøkkenet ditt bedre – og spare deg for litt penger også.

Trinn 4

– den «hemmelige» store kostnaden.

Gang på gang ser vi dette, så vi roper det så høyt vi kan! Benkeplaten er ofte en av de største (og glemte!) utgiftene. Den dekker nesten hele kjøkkenet ditt, så den må være en stor kostnad. Igjen, her er det viktig å vurdere materialet som passer deg best til benkeplaten din. Forskjellen i pris kan være oppsiktsvekkende, så sørg for å snakke med kjøkkenekspertene våre om hva som fungerer best for deg og budsjettet ditt. Vi har et komplett utvalg av vakre benkeplater, så uansett hvilken du velger vil kjøkkenet ditt ha den stilen du ønsker.

Utforsk benkeplateutvalget vårt
Trinn 5

– tør du å gjøre det selv?

Hvis du har litt erfaring eller de riktige ferdighetene, kan demontering av det gamle kjøkkenet eller installering av det nye spare deg for mye penger. Å gjøre det selv kan være en reell mulighet til å spare litt penger og holde deg til budsjettet. Vi kan imidlertid ikke understreke det nok at du bare må gjøre dette hvis det virkelig er et aktuelt alternativ. Tvilsomt arbeid vil definitivt ende opp med å koste deg mer på sikt.

VEDA light oak

94 111,-

Trinn 6

– skap over skuffer, hvem visste det?

Skap er ofte mer budsjettvennlige enn skuffer. Takket være en rekke av vårt praktiske tilbehør kan du utstyre disse slik at de passer til behovene dine.

Les mer om skuffer her

Trinn 7
– jakt på tilbud!

I disse dager er vi alltid på utkikk etter gode tilbud. 3 for 2 på hvitevarer? 15 % rabatt på benkeplaten du virkelig ønsket deg, men som var litt utenfor budsjettet ditt? Begynn å undersøke kjøkkener i god tid, og forhåpentligvis kan du finne noen gode tilbud når du endelig kjøper et nytt kjøkken.

 

Interessert i å se våre aktuelle tilbud? Les mer her.

Samtalekjøkken® — gjør det til ditt eget.

Magien til Samtalekjøkken® ligger ikke i spesifikke mål eller oppsett, men i livet og øyeblikkene du fyller det med. Det er den hjertelige latteren som slår mot veggene under en familiemiddag, den trøstende stillheten til en sen kveldsmatbit, den delte forventningen om en kake som hever i ovnen, og den hemmelige hviskingen som utveksles over en kopp te ved midnatt. Enten det er et kjøkken for to eller et yrende familieknutepunkt, kan ethvert kjøkken være et Samtalekjøkken®.

Det er historiene, de delte opplevelsene og de kjære minnene dine som gir liv til det. Så inviter inn gleden, samtalen og tilknytningen – og se at kjøkkenet ditt forvandles til hjertet av hjemmet, et virkelig Samtalekjøkken®.

Les mer om Samtalekjøkken®

AVOLIA clay

106 809,-

Oppdag kjøkkendesignene våre

Oversikt over kjøkkendesignene våre