Kjøkken kolleksjon

 • MER PLASS FOR PENGENE

  De fleste kjøkkenelementer er 70 cm høye, men ikke hos Kvik. Vi har nemlig lagt til ekstra 10 cm uten at det koster noe mer. Vi har utnyttet plassen både i høyden og dybden, fordi vi så muligheten for å få mer skapplass og benkeplass. XLarge-skapet kan gi opptil 15 % mer oppbevaringsplass, og XXLarge-skapet 40 % mer plass. Det er vår standard – og vi synes det er svært fornuftig.
 • Senti kjøkken

  Dette Senti-kjøkkenet er perfekt til byleiligheten. Med Kviks XXL-skap får du 40% mer plass, noe som betyr at det ikke er behov for overskap, og at du samtidig får mer kjøkkenbenkplass til matlaging. Det er ikke bare blitt lettere å stå på kjøkkenet, det er også blitt morsommere med push open-funksjonen.

  31 716,-
 • Tinta SamtaleKjøkken®

  Flott nytt SamtaleKjøkken® i Tinta-serien fra Kvik. De horisontale og vertikale profilene gir et tydelig inntrykk på kjøkkenet og gi en langsiktig og varig design. Den ripebestandige folien på aluminiumsprofilene kommer i 10 forskjellige farger. Du kan enkelt skifte folien selv, og dermed selve uttrykket til Tinta-kjøkkenet. Det viste eksempelet er med svarte aluminiumsprofiler, og benkeplaten er i lys laminat. Se fargeutvalget ved å klikke på profilen i midten på ø-en. Du kan også leke med designen i vårt Visualizer-verktøy, og se alle kombinasjonsmulighetene med Tinta. Et kjøkken med perfekte muligheter for individuell design.

  32 719,-
 • Mano Kjøkken

  Kviks Mano-kjøkken er dansk design på sitt beste. Et kjøkken som utstråler enkelhet, form og funksjon. De unike håndtaksfrie dørene og skuffene kan åpnes både ovenfra og nedenfra. Utnytt i tillegg plassen i høyskapene og få plass til to ovner. Se også vår Mano-modell i en mindre utgave.

  41 509,-

 • Senti Gloss kjøkken

  Senti Gloss er et elegant og funksjonelt kjøkken i dansk design. Med dører i høyglans får du en eksklusiv stil på kjøkkenet ditt. Legg også merke til frisidene i kjøkkenet, som går helt ned til gulvet og gir et flott møbeluttrykk. Senti- døren er håndtaksfri med push open-funksjon, slik at du bare trenger å dytte lett med hånden, kneet eller hoften for å åpne. Hvis du vil vite mer om fordelene ved Senti, kan du lese mer på nyhetssiden vår.

  33 910,-
 • Veda Kjøkken

  Integrer stue og kjøkken og bruk reoler til å lage en glidende overgang. På den måten oppnår du et mer harmonisk uttrykk i rommet. Du kan også utnytte veggplassen med oppheng til krydderplanter eller iPad eller kokebøker når du skal lese matoppskrifter. Kviks åpne reoler fås i versjoner som passer både til høyskap, underskap og øy-løsninger. Så kan du skape din helt egen personlige stil i boligen. Du kan lese mer om Kviks reoler her.

  26 308,-
 • Tinta grå kjøkken

  Med Tinta grå får du et stilfullt kjøkkenrom i en elegant og enkel design. Tinta er for deg som verdsetter den stramme stilen med unike designdetaljer. Tinta-kjøkkenet kjennetegnes ved de vertikale og horisontale linjene som gir en stilfull og tidløs design. Her vist med foliefargen betong, som gir kjøkkenet en trendy stil. Du kan selv leke med alle fargene i Visualizer-verktøyet vårt for kjøkken og finne den stilen som passer akkurat for deg.

  33 810,-

 • Mano & Mano Sera

  Bland farger og materiale til ditt unike og personlige kjøkken. Her er de hvite Mano-frontene i høyskapet blandet med de nesten sorte eikedørene på arbeidsøya.

  40 829,-
 • Milk Kjøkken

  Lyst og funksjonelt kjøkken der designen er myket opp med en åpen, høy reol.Bruk reolen til å vise frem ting og bøker og skap en mer glidende overgang mellom kjøkken og spisestue. Les mer om Kviks reoler.

  16 636,-
 • Tinta Kjøkken

  Skap kontraster til det svarte kjøkkenet på en helt ny måte med Tinta. Det svarte kjøkkenet vises her med profiler i fargen Alu Brass. Et trendy kjøkken til deg som elsker livet på kjøkkenet. De horisontale og vannrette linjene kommer i 10 forskjellige farger, så du har stor mulighet til å sette ditt eget preg på kjøkkenet. Klikk på aluminiumsprofilen under benkeplaten og få oversikt over de forskjellige fargene.

  31 266,-

 • Tinta SamtaleKjøkken

  Tinta som det klassiske SamtaleKjøkkenet, der det er plass til alt. Skap en enkel og minimalistisk stil med profiler i hvitt samt en benkeplate i hvit laminat.

  33 930,-
 • Linea White kjøkken

  Velg det helt enkle kjøkkenet og få din egen stil med åpne reoler. Skap kontrast med sprutplater, som fås i alle fargene i Kviks benkeplatelaminat. Innred hyllene i kjøkkenøya med bøker og krukker og på den måten skap mer personlighet i kjøkkenet. Vær oppmerksom på at hyllene er fastmontert i reolen, slik at du får en finere finish uten synlige hull.

  25 383,-
 • Tinta Kjøkken

  En ny stil på kjøkkenet med blå profiler, som en elegant kontrast til den klassiske hvite døren. Kviks Tinta-dør finnes i svart og hvit, med ripebestandig folie i 10 forskjellige farger til de tilhørende aluminiumsprofilene, så du har stor mulighet til å bestemme stilen på kjøkkenet selv. Du kan leke med alle kontrastene i vårt Visualizer-verktøy til kjøkken Gjennomfør stilen i huset og bruk også Tinta på badet.

  22 386,-

 • Selva & Milk kjøkken

  Selva-kjøkkenet er klassisk dansk design med dører i lys eikestruktur. Perfekt kjøkken for deg som liker et naturlig og lyst uttrykk i interiøret i boligen.Selva-døren har et matt utseende med en lett trestruktur i overflaten. Det gjør døren mer motstandsdyktig overfor merker fra skitne fingre.Kvik anbefaler å kombinere Selva med hvite dører, for eksempel Milk-døren,som gir et lett og og moderne uttrykk.Et perfekt kjøkken til et lite kjøkkenrom, der det er lagt vekt på personlighet og varme. Prøv også Selva i Visualizer, eller les mer om Selva-kjøkkenet.

  20 886,-
 • Ponte Kjøkken

  Kviks Ponte-dør tar kjøkkenet ditt tilbake til romantisk, landlig idyll. Ponte er en ny tilgang til design og stil, som Kvik har valgt å kalle "The urban country style". Håndtak i glatt stål bidrar til en fullkommen stil på de grå dørene og den tilhørende benkeplaten i mørk ask. Kvik anbefaler hvitevarer i rustfritt stål for å oppnå den urbane stilen med Ponte. Se også Ponte-dører til badet.

  48 438,-
 • Bianco Kjøkken

  Kul ny designløsning med svevende benkeplate. Bland stilarter i utradisjonelle kombinasjoner til et kjøkken som oser av personlighet.

  41 639,-

 • Mano kjøkken

  kjøkkenet, som her vises i Beach Black i kompositt. Med Manos modulløsninger har du muligheten til å få skreddersydd et ordentlig matverksted som leder tankene mot et profesjonelt kjøkken. Utnytt alle de funksjonene kokkene benytter seg av – f.eks. flere ovner, der den ene kan være en dampovn, eller blandebatteri med rennende, kokende vann.De ekstra dype skuffene gir deg ekstra plass på kjøkkenbenken. Du kan se detaljene selv ved å klikke på pluss-symbolene i bildet.

  77 794,-
 • Rimini Vinkelkjøkken

  Rimini-døren er belagt med matthvit folie og komplimenteres på en flott måte med benkeplaten i heltre. De antikke håndtakene gir den perfekte finishen til kjøkkenet.Rimini-kjøkkenet danner rammene for en hyggelig og landlig stemning, som virker innbydende og vennlig. Hvis du liker den landlige stilen, bør du også se på Ponte-kjøkkenet vårt.

  42 842,-
 • Mano Kjøkken

  Mano-kjøkkenet vises her i en kul, nordisk stil der den rustikke benkeplaten i tre står i skarp kontrast til Manos lange, vannrette linjer. Dansk design i hjemmet kjennetegnes av en avslappet eleganse der spesielt naturen spiller en stor rolle. Resultatet er en vakker kombinasjon av enkelhet, stramme linjer og organiske materialer. En elegant hyllest til dansk, stilren design. Se også Mano som det klassiske SamtaleKjøkken®.

  55 053,-

 • Mano Sera Kjøkken

  Svart, elegant Mano Sera-kjøkken for deg som vil ha kvalitet fra innerst til ytterst. Mano Sera står for ekte tredører og tidløse detaljer som holder, år etter år. Med innvendige skuffer kan du se alt i skapet og samtidig optimere oppbevaringsplassen. Klikk på pluss-symbolet i bildet og se detaljene. Skap en flott kontrast til det svarte kjøkkenet med en hvit benkeplate. Se også våre Mano- og Mano Sera-kjøkken. En flott kombinasjon av hvite og svarte dører.

  51 392,-
 • Mano

  Klassisk vinkelkjøkken i Mano-serien med dører i høyglans, som gir en større romfølelse fordi det reflekterer lyset bedre. Fullfør med den mørke benkeplaten Dark Mika i laminat. Legg også merke til det smale uttrekksskapet, som er perfekt til oppbevaring av krydder, flasker og bokser. Alle har rett til lekker dansk design

  32 863,-
 • Mano & Ice Wood kjøkken

  Ta vårt tradisjonelle hvite Mano-kjøkken og kombiner det med Ice Wood-dører. Det gir en ny og varm stil på kjøkkenet. Gjennomfør stilen med et kjøleskap i stål. Se også Mano-kjøkkenet i klassisk stil.

  20 867,-

 • Dark Wood

  Skap ekstra varme i kjøkkenet ditt med Dark Wood. Stålhåndtakene fremstår nesten usynlige til den mørke Dark Wood-døren. Karusellen i hjørneskapet utnytter plassen godt, og du får lett tilgang til alt i skapet. Dark Wood-døren er i mørk trestruktur.

  21 978,-
 • Linea Black Kjøkken

  Enkel design – smart pris: Nytt håndtaksløst uttrykk til kjøkkenet, badet og garderoben. Nytt utseende på de håndtaksløse dørene. De praktiske sorte kantene og håndtakslistene rammer inn dørene og gir en vakker fargekontrast. På samme måte som det sorte blandebatteriet gir karakter og kant til den hvite benkeplaten.

  27 292,-
 • Linea White SamtaleKjøkken®

  Nå kan drømmen om et SamtaleKjøkken® også bli oppfylt for det lille kjøkkenet.  Linea White-samtalekjøkkenet fremstår i en enkel design. Perfekt til student- eller byleiligheten. Her er det rom for to spiseplasser, og det er mye plass i skuffer og skap. De håndtaksfrie hvite dørene uttrykker en ganske enkel design og et stilrent utseende, noe som gir plass til individuell innredning. Sett f.eks. laminatbenkeplaten i Nature Grey inn i fordypningen i veggen, slik det er vist på bildet.  Det setter prikken over i-en på kjøkkenet.

  23 822,-

 • Lyst, innbydende og fremfor alt gjennomtenkt. Den hvitoljede benkeplaten i massiv eik er i takt med tidens krav om sanselige overflater og rene linjer.

  Fasett Hvit Kjøkken

  Lyst, innbydende og fremfor alt gjennomtenkt. Den hvitoljede benkeplaten i massiv eik er i takt med tidens krav om sanselige overflater og rene linjer.

  43 998,-
 • Snow Kjøkken

  Snow er Kviks nye dør i enkel og flott design. Kjøkkenet er utstyrt med X-Large®-skap som gir ekstra plass, også under ovnen. "Laser edge"-metoden som vi bruker, gir en nesten usynlig skjøt mellom dørfronten og -kanten, slik at overflaten er veldig lett å rengjøre.   Snow-dørene har en "mirror gloss"-overflate som skaper en flott høyglanseffekt. Effekten står i flott kontrast til den sorte laminatbenkeplaten. Se også Linea White-kjøkkenet i en miniversjon av samtalekjøkkenet. Perfekt til student- eller byleiligheten.

  14 408,-
 • Mirto Kjøkken

  Mirto gir det enkle og stilrene kjøkkenet en varm glød. Seriens rammedører danner en diskré firkant som i kombinasjon med det firkantede håndtaket gir Mirto en vakker helhet.

  30 061,-

 • Milk vaskerommet

  Utnytt plassen optimalt i vaskerommet med fokus på form og funksjon. Uante kombinasjonsmuligheter gjør at de hvite dørene og benkeplaten i Dark Concrete på en enkel måte kan tilpasses hjemmet ditt.

  20 607,-