Kjøkken kolleksjon

 • EN ROMSLIG KJØKKENOPPLEVELSE

  Ofte har vi ikke helt oversikt over hvor alt kjøkkenutstyret kommer fra.Men et par bursdager eller et bryllup senere er kjøkkenet plutselig overfylt med disse flotte tingene. For å gi plass på kjøkkenbordet og bevare de rene linjene til Kvik-kjøkkenet ditt, utviklet vi på midten av 90-tallet XLarge®- skap og XXLarge®-skap. Disse to skapmodellene maksimerer den plassen du har til rådighet. XLarge®-skapet kan gi opptil 15 % mer oppbevaringsplass, og XXLarge®-skapet 40 % mer plass. Det er vår standard – og vi synes det er svært fornuftig.
 • Mano & Mano Sera

  Bland farger og materiale til ditt unike og personlige kjøkken. Her er de hvite Mano-frontene i høyskapet blandet med de nesten sorte eikedørene på arbeidsøya.

  39 199,-
 • Livet er best i byen med en samtaleøy midt i leiligheten. De matthvite Veda dørene og benkeplaten i kompakt laminat er en smart og unksjonell løsning hvis man ikke ønsker at kjøkkenet skal ta for mye plass.

  Veda Kjøkken

  Livet er best i byen med en samtaleøy midt i leiligheten. De matthvite Veda dørene og benkeplaten i kompakt laminat er en smart og unksjonell løsning hvis man ikke ønsker at kjøkkenet skal ta for mye plass.

  15 167,-
 • Mano kjøkken

  Dansk design er enkelhet, form og funksjonalitet. Alt dette smelter Kvik sammen til kjøkken som for eksempel det hvite Mano-kjøkkenet, med flotte fingertappede skjøter. Og på den måten hever vi nivået uten å heve prisen.

  65 750,-

 • Dark Wood & Mocha

  Skap ekstra varme i kjøkkenet ditt med Dark Wood- og Mocha-døren. Stålhåndtakene fremstår nesten usynlige til den mørke Dark Wood-døren. Mocha-overskapene er med push-open-funksjon. Karusellen i hjørneskapet utnytter plassen godt, og du får lett tilgang til alt i skapet. Dark Wood-døren er i mørk trestruktur, mens Mocha er belagt med farget melamin. Se også Mocha-kjøkkenet i en helt ren design.

  21 049,-
 • Mano Kjøkken

  Hvitt er kult. Bland de rene, klare linjene med grove materialer og kontraster, som setter en spiss på den klassiske, hvite stilen.

  28 132,-
 • Mano & Ice Wood kjøkken

  Ta vårt tradisjonelle hvite Mano-kjøkken og kombiner det med Ice Wood-dører. Det gir en ny og varm stil på kjøkkenet. Gjennomfør stilen med et kjøleskap i stål. Ice Wood-døren er i lysegrå trestruktur med håndtaksfri design og push-open-funksjon. De innebygde reolene tilfører personlighet og et praktisk element Se også Mano-kjøkkenet i klassisk stil.

  20 654,-

 • Linea Black Kjøkken

  Enkel design – smart pris: Nytt håndtaksløst uttrykk til kjøkkenet, badet og garderoben. Nytt utseende på de håndtaksløse dørene. De praktiske sorte kantene og håndtakslistene rammer inn dørene og gir en vakker fargekontrast. På samme måte som det sorte blandebatteriet gir karakter og kant til den hvite benkeplaten.

  25 936,-
 • Sort, eksklusivt og enkelt. Den nye sortbeisede Mano Sera-døren med det stilrene håndtaksløse designet rommer masser av fleksible, funksjonelle løsninger og innredningsmuligheter.

  Mano Sera Kjøkken

  Sort, eksklusivt og enkelt. Den nye sortbeisede Mano Sera-døren med det stilrene håndtaksløse designet rommer masser av fleksible, funksjonelle løsninger og innredningsmuligheter.

  59 402,-
 • Mocha Kjøkken

  Nye Mocha er varm og gir en vakker kontrast til det nye kjøkkenet, badet og garderoben. Komplett kjøkken på få kvadratmeter. Mocha er Kviks nye farge – myk, mild og den vakre kontrasten som gir naturlig varme til hvitt. Den delikate nyansen matcher Kviks enkle og minimalistiske design. Kort sagt god smak på kjøkkenet ditt.

  8616,-

 • Linea White SamtaleKjøkken®

  Nå kan drømmen om et SamtaleKjøkken® også bli oppfylt for det lille kjøkkenet.  Linea White-samtalekjøkkenet fremstår i en enkel design. Perfekt til student- eller byleiligheten. Her er det rom for to spiseplasser, og det er mye plass i skuffer og skap. De håndtaksfrie hvite dørene uttrykker en ganske enkel design og et stilrent utseende, noe som gir plass til individuell innredning. Sett f.eks. laminatbenkeplaten i Nature Grey inn i fordypningen i veggen, slik det er vist på bildet.  Det setter prikken over i-en på kjøkkenet.

  22 763,-
 • Lyst, innbydende og fremfor alt gjennomtenkt. Den hvitoljede benkeplaten i massiv eik er i takt med tidens krav om sanselige overflater og rene linjer.

  Fasett Hvit Kjøkken

  Lyst, innbydende og fremfor alt gjennomtenkt. Den hvitoljede benkeplaten i massiv eik er i takt med tidens krav om sanselige overflater og rene linjer.

  47 586,-
 • Snow Kjøkken

  Snow er Kviks nye dør i enkel og flott design. Kjøkkenet er utstyrt med X-Large®-skap som gir ekstra plass, også under ovnen. "Laser edge"-metoden som vi bruker, gir en nesten usynlig skjøt mellom dørfronten og -kanten, slik at overflaten er veldig lett å rengjøre.   Snow-dørene har en "mirror gloss"-overflate som skaper en flott høyglanseffekt. Effekten står i flott kontrast til den sorte laminatbenkeplaten. Se også Linea White-kjøkkenet i en miniversjon av samtalekjøkkenet. Perfekt til student- eller byleiligheten.

  14 127,-

 • Cotone/Veda Kjøkken

  Kvik elsker å gjøre noe stort ut av noe lite: Kul design og funksjonelle løsninger til få kvadratmeter i byleiligheten. Til den moderne måten å bo og innrette seg på.

  18 809,-
 • Mano Høyglans Kjøkken

  Tenk stort. Utnytt plassen på kjøkkenet og bygg høyt. På den måten får du mye mer skapplass på få kvadratmeter. Samtidig gir høyglans en speileffekt som får rommet til å virke større.

  25 883,-
 • Milk Kjøkken

  Hvitt, enkelt og selv prisen er smart: Ny design til kjøkkenet, badet og garderoben. Natur og hvitt gir et enkelt og lyst uttrykk. Inspirert av den nordiske naturen, får hvitt sammen med naturlige overflater i det kompakte Milk-kjøkkenet, moderne liv og varme.

  11 899,-

 • Fronter i sortbeiset eik. Den tynne lysegrå komposittbenkeplaten svever nesten i rommet. Dette er et Samtalekjøkken ® hvor vasken er plassert midt på arbeidsøya og danner et naturlig midtpunkt.

  Sera Kjøkken

  Fronter i sortbeiset eik. Den tynne lysegrå komposittbenkeplaten svever nesten i rommet. Dette er et Samtalekjøkken® hvor vasken er plassert midt på arbeidsøya og danner et naturlig midtpunkt.

  46 471,-
 • Rimini Kjøkken

  Det populære landkjøkkenet rimini er videreutviklet – blant annet med en lekker nytolkning av den klassiske søylen mellom skapene. lys i skuffen er en annen eksklusiv detalj som gir oversikt.

  52 746,-
 • Bianco Kjøkken

  Bland stilarter i utradisjonelle kombinasjoner til et kjøkken som oser av personlighet. Med U-formen får kjøkkenet en vri og gir familien nye muligheter for innredning.

  51 091,-

 • Rimini Crema Kjøkken

  På det store herregårdskjøkkenet mangler det ingenting. To vasker, stor arbeidsøy med mye benkeplass til kulinariske utfoldelser. Tilsatt et romantisk strøk i form av de hvite Rimini fyllingsdørene og den mørke benkeplaten i valnøtt.

  82 112,-
 • Mirto Kjøkken

  Mirto gir det enkle og stilrene kjøkkenet en varm glød. Seriens rammedører danner en diskré firkant som i kombinasjon med det firkantede håndtaket gir Mirto en vakker helhet.

  29 102,-
 • Milk vaskerommet

  Utnytt plassen optimalt i vaskerommet med fokus på form og funksjon. Uante kombinasjonsmuligheter gjør at de hvite dørene og benkeplaten i Dark Concrete på en enkel måte kan tilpasses hjemmet ditt.

  20 825,-